Både sorg och glädje.

Den 18/9-15 somnade min älskade Tosca in och gick över regnbågsbron. Den tid som gått sedan dess. Har vart jätte jobbig. Jag saknar henne galet mycket. Som tur är har dom övriga hundarna tagit det bra. Lilla knastrasan lnca har helt oväntat varit den som tagit på sig ansvaret för att trösta mig när det är jobbigt. Jag hade lovat Tosca att vi inte skulle ha några fler kullar under hennes sista år.
Tre veckor senare började Inca löpa. Och hon fick träffa den vackra och coola killen Neo. Ultaljudet visade att hon är dräcktig. Ohc vi väntar nu med storspännig på att få se vad det är för små godingar som bor i hennes mage. Om allt går som det ska så kommer dom att födas under julhelgen. En bättre julklapp kan jag inte tänka mig ❤️

  • Eva Hansson-Astorga • 22 februari 2016 13:16:47
    Hej,har du fortfarande hanvalpar till salu??Extremt intresserad i så fall!Hör av dig så berättar jag mer om mig själv osv!/Eva

  • Marie birgersson » Vi planerar för valpar:  ”Hej. Jag och min familj är sugna på att köpa en portugisisk vattenhund. Önskar k..”

  • Per Carlsson » Vi planerar för valpar:  ”Hej! Vi är intresserade av att köpa valp har ni några till salu?”

  • Eva Hansson-Astorga » Både sorg och glädje. :  ”Hej,har du fortfarande hanvalpar till salu??Extremt intresserad i så fall!Hör av..”

-